Torfinn Kildal
Torfinn Kildal
Medlem av Advisory Board

Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Styreleder og partner i Coness AS. Han var administrerende direktør i Kongsberg Maritime i flere år, har hatt ansvar for forretningsutvikling og var medlem av konsernledelsen i Kongsberg Gruppen frem til han sluttet i 2010. Kildal har tidligere vært finansdirektør og konsernsjef i Simrad, og har bred operativ erfaring og styreerfaring innen offshore og maritim leverandørvirksomhet i Norge og internasjonalt. Medlem av strategiske råd for MARUT – Maritim Utvikling i mange år. Han har flere styreverv, blant annet i Interwell , GIEK, Glamox og GS-Hydro.

Olav Fjell
Medlem av Advisory Board

Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Arbeider i dag som rådgiver, og innehar en rekke styreverv, blant annet som styreleder i Statkraft, Concedo, Franzefoss, Rapp Marine Group, BeneAgere og Swix Sport. Fjell var administrerende direktør for Hurtigruten ASA fra 2007 til 2012, og har tidligere hatt tilsvarende posisjoner i Lindorff Group, Statoil og Postbanken. Han har ellers bred erfaring fra en rekke rådgiver- og lederstillinger i blant annet First Securities, DnB/Bergen Bank og Kongsberg Våpenfabrikk. Fjell har også militær utdannelse og erfaring som offiser.

Olav Fjell

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.