Ferd Hedgefond søker analytiker - forvalterseleksjon

Ferd er et familieeid norsk investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. I tillegg til den kommersielle virksomheten har konsernet et omfattende engasjement innenfor sosialt entreprenørskap.

Ferd eies av Johan H. Andresen med familie. Selskapet har siden 2004 hatt et uavhengig styre der medlemmene er eksterne, fra 1. oktober 2012 med Johan H. Andresen som styreleder.

Ferd omfatter fem forretningsområder. De fire kommersielle forretningsområdene forvalter til sammen ni ulike investeringsmandater, og konkurrerer på like vilkår om tilførsel av kapital.

 

alt


Ferd Hedgefond søker analytiker - forvalterseleksjon
Ferd Hedgefond har ansvar for selskapets investeringer hos eksterne forvaltere. Forretningsområdets fire mandater omfatter investeringer på tvers av aktivaklasser i hedgefond, aksjefond og andre fondsstrukturer med et globalt fokus. For å styrke kapasiteten søker vi etter en analytiker som kan komplementere teamet. Som analytiker vil du ha ansvar for å identifisere, evaluere og følge opp investeringer innenfor området. Dette er en spennende mulighet som gir bred innsikt i finansmarkedene globalt. Vi søker en initiativrik og analytisk person som har erfaring innenfor finans, og gjerne fra aksjemarkedet. Stillingen rapporterer til leder av Ferd Hedgefond.

Arbeidsoppgaver

  • kvantitativ og kvalitativ analyse av nye potensielle forvaltere, spesielt med fokus på aksjer
  • identifisere og utarbeide forslag til nye investeringsmuligheter
  • ansvar for oppfølging og evaluering av eksisterende forvaltere
  • løpende avkastnings- og risikoanalyser av mandatene
  • kontakt og diskusjon med vår rådgiver og eksterne tjenestetilbydere
  • bidra til videreutvikling av forretningsområdets investeringsprosess

Kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk/teknisk utdannelse med sterke akademiske resultater
  • 4-8 års erfaring innenfor finans eller investeringsmiljø
  • god kjennskap til finansielle instrumenter, interesse for finansmarkedene og gjerne erfaring fra aksjemarkedene
  • meget gode skriftlige og muntlige engelskkunnskaper


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som har stor arbeidskapasitet, er strukturert og analytisk. Videre er du initiativrik og har stor grad av ansvarsfølelse. Det legges vekt på en profesjonell fremtreden og gode samarbeidsevner. Stillingen er nyopprettet, så profil og erfaring til personen som ansettes vil påvirke stillingens innhold og utvikling.

Vi kan tilby
Vi kan tilby en spennende stilling i et profesjonelt investeringsmiljø, med konkurransedyktige betingelser. Det tilbys videre stor grad av frihet til å lete etter gode investeringsmuligheter innenfor det mandatet som er gitt.

Vår rådgiver, André Herlofsen vil gi deg en god innføring i stillingen. Han kan kontaktes på +47 934 80 266/ andre@financepeople.no. Alle forespørsler behandles konfidensielt også for oppdragsgiver hvis ønskelig. Søknadsfrist snarest.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.