Kokstad, Bergen

Kokstad, Bergen

Ferd Eiendom har bygget nye kontorer for Aibel

Aibel har fått et nytt kontorbygg beliggende på Kokstad, rett ved bybanestoppet mellom Bergen og Flesland. Bygget ble ferdigstilt og innflyttet i 2015.

Hagekvartalet, Tidemannsbyen

Hagekvartalet, Tidemannsbyen

På Ensjø i Oslo

Ferd Eiendom og Skanska Bolig skal i samarbeid utvikle og bygge ca 690 nye boliger på tomten til tidligere Tiedemanns Tobakksfabrikk. Tiedemannsbyen er en del av den store Ensjø-utbyggingen - Oslos mest ekstreme forvandling og største boligutbygging noen sinne. Hagekvartalet er ferdigstilt som det første prosjektet i rekken og er utsolgt.

 

Aibelbygget, Asker

Aibelbygget, Asker

Første og andre byggetrinn i Kraglund kontorpark

Askers beliggenhet, lett tilgjengelig fra både øst og vest gir gode muligheter for kontormarkedet. Ferd Eiendom har tro på området fordi bedriftene vil tenke på de ansattes reisetid ved nyetableringer og flytting. Her er et flott tilbud og valgmuligheter, derfor vil Ferd Eiendom kunne bistå flere bedrifter som velger seg nybygg i Asker i tiden fremover. Dette prosjektet er bygget for Aibel som leietaker, i regi av Ferd Eiendom. Prosjektet ble solgt i første kvartal 2013.

Henrik Ibsensgate 4

Henrik Ibsensgate 4

Sentrumseiendom, Oslo

Sentralt beliggende eiendom med butikk, restaurant og kontorer. Eiendommen var fullt utleid og ble solgt av Ferd Eiendom i 2013.

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.