Østensjøveien 16

Østensjøveien 16

Nytt kontorprosjekt utvikles av Ferd Eiendom i Østensjøveien 16.

Asker Tek, Asker

Asker Tek, Asker

Nytt kontorprosjekt i Asker

Det blir Ferd Eiendom som skal bygge Asker Tek - trinn tre av Kraglund kontorpark i Asker. Her kan en ny leietaker sette preg på sitt eget bygg, rekruttere kompentanse fra Stor-Oslo og aksen mot Drammen, spare de ansatte for både tid til kø og flytte inn i et miljøbygg som setter fokus på teknologi og enkle løsninger. Asker Tek blir et bygg med gode tekniske løsninger for leietakere som etterspør dette.

Strandveien 4 og 8

Strandveien 4 og 8

Sentralt på Lysaker

Ferd Eiendom rehabiliterer Strandveien 4-8 for Lundin som har leid ca 14 000 kvm i bygget som ligger rett ved Lysaker stasjon. Perfekt beliggenhet for ansatte som kommer både fra øst og vest. Fra før er bygge leiet ut til både tannleger, kiropraktorer og andre små og store bedrifter. Lundin flytter inn i august 2015.

Strandveien 10

Strandveien 10

Sentralt på Lysaker

Strandveien 10 er en meget sjarmerende bygning - "Townhouse" sentralt på Lysaker kun få minutters gange til all offentlig kommunikasjon - tog, buss, taxi. Det er også mulighet for leie av parkering.

Lysaker er et av de viktigste kontorområder mellom Oslo og Sandvika. Flere store aktører er etablert i området, spesielt innen shipping, offshore og IT-relaterte virksomheter. Her er allerede 20.000 arbeidsplasser, og det planlegges ytterligere ekspansjon.

Gladengveien 14, Ensjø

Gladengveien 14, Ensjø

Kontorer ledig på Ensjø i Oslo

I Gladengveien 14 er det ledig rimelige kontorlokaler til leie i tredje etasje. Bygget ligger sentralt på ensjø, nær t-bane og med muligheter til å leie biloppstillingsplasser. Arealet er fleksibelt og kan tilpasses av den enkelte bruker etter behov. Muligheter både for cellekontor og åpne kontorlandskap. Fra ca 168 kvm med stor fleksibilitet til arealer opp til 677 kvm.

Ensjøveien 23 b, Ensjø i Oslo

Rett ved den nye t-banestasjonen på Ensjø

  • Utleieareal 3014 kvm.
  • kontor- og lagerlokaler
  • Sentralt plassert på Ensjø i Oslo

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.